Om å vokse som menneske

Det jeg har brent for helt siden jeg var ganske ung, har vært at mennesker rundt meg skulle finne potensialet i seg selv. På den tiden da jeg vokste opp på 50-60 tallet, var det nesten ingen barn som lærte å lese før de begynte på skolen, der jeg bodde. Mange av elevene og lærerne der jeg vokste opp, hadde heller ikke felles språk. Barna forsto heller ikke mye av det lærerne sa. Da kan du sikkert forstå at undervisningen fungerte dårlig.

Jeg maste på mine foreldre da jeg var fem år, for å få dem til å lære meg å lese. Da jeg lærte det, begynte jeg sjøl å lære andre barn å lese. Da jeg begynte på skolen, oppdaget jeg at barn i bygda mi som gikk i fjerde klasse, ikke kunne lese. En dag da jeg hadde fri fra skolen, gikk jeg de tre kilometrene dit og banket på døra til lærerværelset. Jeg sa høyt og tydelig at jeg ville være lærer i tre dager.”Dokker lærere kan ta fri”, sa jeg. For jeg var sikker på at barna i hjembygda mi ville lære det de skulle, på de tre dagene. Jeg fikk selvfølgelig ikke lov til å overta skolen. Så da begynte jeg å holde skole hjemme.
Hvis de ikke kom til ”skolen” min, så dro jeg hjem til dem for å hjelpe dem med leksene. Jeg ville av hele meg at de skulle mestre skolen. Jeg ville at de skulle vokse som mennesker. Og bli tro mot seg selv.

Å bidra til at mennesker skal få mot og styrke til å være den de er, har vært mitt livsoppdrag. Mottoet mitt er: Empowerment!

Jeg har gått igjennom utfordringene som du står i – og klart det!

20130903-141245Da jeg ble godt voksen, var jeg i flere år i villrede om hvordan jeg skulle bli ett med den unike kraften som var MEG. Jeg hadde havnet i en virksomhet der jeg opplevde at jeg ikke lenger hadde kontakt med MEG. Derfor ble jeg deprimert, tom for energi og manglet kraft og motivasjon for hverdagen. Jeg visste jeg hadde mine unike egenskaper. Og jeg visste at et sted inni meg bodde min kraft og gnist. Og at kontakten med denne kraften ville løfte storheten i meg selv. Og å få mitt livsoppdrag på nytt spor. Jeg ønsket så sterkt å få kontakt med denne kraften som jeg visste var den ekte MEG. Jeg slet lenge med å finne kraften og gnisten. Alt dette gjorde at jeg også slet med lav selvtillit.

Jeg jobbet i flere år med vekke min indre helt og å finne nøkkelen til rommet i meg der min unike kraft fantes.

Denne nøkkelen vil jeg gi deg

Hvert menneske har sin egen unike og evigvarende indre kraft. Når du vekker ”din indre helt”, vil du også få kontakt med din livskraft. Gnisten din. I dette rommet ligger også dine naturlige talenter og slumrer, de venter på å bli aktivert. Når du vekker din indre helt, blir du mer robust. Det største rommet for vekst fins i ditt personlige kraftfelt.

Dette har jeg opplevd:
Jeg har gått igjennom en prosess og vekt min indre helt. Og blitt ett med min personlige livskraft. Gjennom dette har jeg også funnet hva jeg brenner for. Når jeg først vekte min indre helt, så er jeg hele tiden i kontakt med denne kraften i meg. Nå lever jeg med gnisten min hver dag. Det innebærer at jeg har engasjement og livslyst som gjør at jeg begeistet hopper ut av senga hver morgen.

Jeg får mye livsglede av å hjelpe andre med å få til det samme. Hvordan ville det føles å vekke din indre helt og bli ett med kraften som er DEG? Finne gnisten og levendegjøre dine evner, talenter og livsoppdrag?

Jeg kan hjelpe deg
Hvem er jeg mer?
Les bloggen min, så blir du mer kjent med meg.
Se på gratisvideoene for å lære mer om hva jeg jobber med.

Vekk din indre helt
- og finn din unike kraft!

FÅ TIPSENE 

Vekk din indre helt

– og finn din unike kraft!

Få tipsene!