Jobb med meg

Svarer du JA på ett av disse spørsmålene, er det tid for å jobbe med meg:

  • Du ønsker å finne livet du er ment å leve.
  • Du drømmer om å skape livet som du brenner for, men mangler selvtillit?
  • Du har lyst til å finne ditt livsoppdrag, men vet ikke hvordan du skal begynne?
  • Du er er drittlei av å være der du er nå.

Om du har det slik, så har jeg noe viktig å dele med deg. Du er ikke alene. Jeg har vært der selv. Jeg var så frustrert og hadde det så vont. Det trenger ikke være slik for deg!

Det er ikke din feil – og det er håp.

Forskjellen mellom deg og meg er, at jeg står opp hver dag og har muligheten til å gjøre det jeg brenner for. Hvis du vil lære noe av meg, så er dette det beste rådet jeg kan gi deg. Du vil lære en metode for å kultivere kraften din og omsette den for aktivitetene i ditt liv. Du vil ta i bruk denne kraften hver eneste dag. Kraften din har sine egne mønstre. Du vil lære å finne disse mønstrene. Du vil oppdage kildene i kraften som er deg. Du vil hvis du tar dette på alvor, kunne finne metodene for å vekke “din indre helt”. Og utvikle den til genuin og produktiv styrke. Du vil fryktløst kunne trå ut av din komfortsone. Du vil hvis du jobber deg gjennom prosessen, bli tro mot din kraft og nå dine mål. Du vil kunne få trygghet til å gjøre de riktige beslutningene i livet. Du vil kunne finne evnene og talentene du er født med. Det er der du har ditt største potensial for å leve livet du ønsker deg.

Hvem er du
Enhver av oss er født med en naturlig indre kraft og en eller flere viktige oppgaver som vi skal gjennomføre i livet vårt. Du er også født med potensialet for å bli ett med din unike kraft. Du kan også vekke din indre helt.

Vi er alle født med evner og talent for noe. Det er også vårt livsoppdrag. Du opplever at du ikke lever ut det som er ditt egentlige jeg. Du opplever at du ikke er der du skulle vært i livet. Hva er din kraft som ville gjøre deg mer robust? Hva er dine evner og talenter?

Du ønsker å stille den lengselen i deg som
sier at det MÅ være noe mer. Du ønsker å få mer dreis på livet ditt. Du drømmer om å leve ut den DU egentlig er. Og ta i bruk DINE evner og talenter. Og bli ett med din indre helt. Å bli ett med din unike kraft. Og oppleve at du LEVER.


Det du sliter med

Du lever et trygt liv, men du trives ikke fordi du føler ikke at du LEVER. Du ønsker å leve ut den unike kraften som er deg. Og finne ditt livsoppdrag. Og å aktivere dine evner og talenter. Du vet enda ikke hva det er. Du vet heller ikke hvordan du skal gå fram for å finne kraften og gnisten din – som er DEG.

Vekk din indre helt
- og finn din unike kraft!

FÅ TIPSENE 

Vekk din indre helt

– og finn din unike kraft!

Få tipsene!